Böcker

6 artiklar
Fallande ordning
 1. "Mosa, mixa, mumsa ekologisk barnmat"
  "Mosa, mixa, mumsa ekologisk barnmat"
  190,00 kr

  Låt dig inspireras av småbarnsföräldrarna Pernilla och Carolines barnmatsbok med recept på smakportioner, måltider, desserter och mellanmål, och visst kan du koka babygröten själv bara du har ett bra recept och bra ingredienser. Recepten är tänkta för barn mellan 6 och 18mån och varieras genom att man mixar, mosar eller skär maten i bitar alltefter hur barnet vill ha det och klarar av det.

  Läs mer
 2. "Grön mat för gravida och barnfamiljer"
  "Grön mat för gravida och barnfamiljer"
  149,00 kr

  Vad skall man tänka på om man vill ge sitt lilla barn vegetarisk eller veganmat? Var hittar man järn, protein, vitamin B12 och allt annat som barnet bör få i sig? I den här lilla boken får du lättfattlig information och bra tips om hur du går tillväga. Boken tar även upp hur du som gravid och ammande får i dig näringsriktig vegetarisk mat. I slutet av boken finns recept på grytor, sallader, desserter och en hel del annat gott.

  Läs mer
 3. "Från gård till gaffel" (Del 1)
  "Från gård till gaffel" (Del 1)
  99,00 kr

  Från gård till gaffel visar barn på ett pedagogiskt sätt hur mat hamnar på deras tallrik. Följ med bondkatten på en rundtur på bondgården där får du lära känna alla de som bor där. I boken finns tre faktadelar som förklarar hur maten hamnar på din tallrik och vart den kommer ifrån.
  Längst bak i boken finner du frågor som du kan använda vid boksamtal från tre år och uppåt och mer avancerade frågor som är baserade på faktadelarna som går att använda längre upp i åldrarna. 

  Läs mer
 4. "Från gård till gaffel" GRISENS LIV (Del 2)
  "Från gård till gaffel" GRISENS LIV (Del 2)
  99,00 kr

  Den andra boken i serien "Från gård till gaffel" visar hur grisarna lever. Gårdshunden visar dig runt på gården från det att grisen ligger i magen tills den hamnar på din tallrik.
  Längst bak i boken finner du frågor som du kan använda vid boksamtal från tre år och uppåt och mer avancerade frågor som är baserade på faktadelarna som går att använda längre upp i åldrarna.

  Läs mer
 5. "Vegetarisk Barnmat - från bröst till bord"
  "Vegetarisk Barnmat - från bröst till bord"
  215,00 kr

  En bok för dig som vill laga vegetarisk mat till dina barn. Den innehåller både recept för barn under de första åren och information om hur man kan förhålla sig kring mat, näring och utveckling ur en antroposofisk synvinkel. Boken tar även upp graviditet och amning.

  Läs mer
 6. "Josses barnmat"
  "Josses barnmat"
  295,00 kr

  Josefine Haamer von Hofsten delar med sig av sin gedigna erfarenhet av att laga mat till små barn. Goda och enkla recept samsas med smarta tips som förenklar för dig och barnet. Vad är bra att börja med? När är lämpligt att börja med smakportioner? Matvägrare? Magkrångel? Flera recept kan lagas till hela familjen genom att gör mindre förändringar vid tillagningen.

  Läs mer
Fallande ordning