Gravid/Ammande

Produkter 1 till 10 av totalt 11
Fallande ordning
 1. Koffeinfritt snabbkaffe
  Koffeinfritt snabbkaffe

  95,00 kr

  71,25 kr

  Vill du gärna dricka kaffe men undvika koffeinet? Prova då Clippers ekologiska och koffeinfria snabbkaffe av 100% Arabicabönor. Kaffet har en naturligt len och fyllig smak. Inga farliga kemikalier har använts för att ta bort koffeinet ur kaffet. Glasburk 100g.

  Läs mer
 2. Amningste - påsar
  Amningste - påsar

  59,00 kr

  35,00 kr

  Ett örtte för ammande mödrar för att stimulera mjölkproduktionen. Tet kan även minska gaser som transporteras från mamman till barnet och ge upphov till magont. För bästa effekt bör man dricka några koppar/dag. 20 påsar

  Läs mer
 3. "Grön mat för gravida och barnfamiljer"
  "Grön mat för gravida och barnfamiljer"

  149,00 kr

  111,75 kr

  Vad skall man tänka på om man vill ge sitt lilla barn vegetarisk eller veganmat? Var hittar man järn, protein, vitamin B12 och allt annat som barnet bör få i sig? I den här lilla boken får du lättfattlig information och bra tips om hur du går tillväga. Boken tar även upp hur du som gravid och ammande får i dig näringsriktig vegetarisk mat. I slutet av boken finns recept på grytor, sallader, desserter och en hel del annat gott.

  Läs mer
 4. Bröstvårtsskydd - naturgummi 2-p
  Bröstvårtsskydd - naturgummi 2-p

  75,00 kr

  56,25 kr

  Bröstvårdsskydd i naturgummi för att skydda känsliga bröstvårtor vid amning. Efter att insidan på bröstvårtsskyddet funktats med lite bröstmjölk eller vatten placeras skyddet över bröstvårtan och hålls på plats med fingrarna. Barnet suger på bröstvårtsskyddet som har tre hål. 2-p (Ett par) 

  Läs mer
 5. Amningsinlägg/Bröstvärmare - tvättbara i ull/silke, päronformade 2-p
  Amningsinlägg/Bröstvärmare - tvättbara i ull/silke, päronformade 2-p

  179,00 kr

  134,25 kr

  Extra stora och "päronformade" amningsinlägg/bröstvärmare som täcker mjölkkörtlarna ända in i armhålan. Inläggen har ull på ena sidan och silke på den andra. Ullen är värmande och hjälper till att motverka mjölkstockning. Silket känns svalt mot bröstet, vilket är extra skönt om bröstvårtorna är såriga och ömmande. Vid stort mjölkläckage används amningsinlägg i bomull tillsammans med de värmande ull/silkeinläggen. 2st (1par).

  Läs mer
 6. Amningsinlägg - tvättbara i bomull 6-p
  Amningsinlägg - tvättbara i bomull 6-p

  138,00 kr

  103,50 kr

  Amningsinlägg i ekologisk bomull som skyddar mot mjölkläckage. Inläggen kan tvättas och användas om och om igen. 6-pack (3par)

  Läs mer
 7. Amningsinlägg - engångs
  Amningsinlägg - engångs

  39,00 kr

  25,00 kr

  Amningsinlägg för att skydda vid mjölkläckage. Snälla mot miljön, dig själv och barnet då iläggen är helt fria från klor och andra kemikalier. Biologiskt nedbrytbara. 26st

  Läs mer
 8. Svart teinfritt te - 40-p
  Svart teinfritt te - 40-p

  75,00 kr

  56,25 kr

  Ett gott ekologiskt svart te där teinet/koffeinet tagits bort genom en försiktig process utan kemikalier, och som bevarar karaktären och smaken. Innehåller 40 påsar.

  Läs mer
 9. Amningsinlägg/Bröstvärmare - tvättbara i ull/silke, runda MEDIUM 2-p
  Amningsinlägg/Bröstvärmare - tvättbara i ull/silke, runda MEDIUM 2-p

  138,00 kr

  103,50 kr

  Amningsinlägg/bröstvärmare med ull på ena sidan och silke på den andra. Ullen är värmande och hjälper till att motverka mjölkstockning. Silke känns svalt och skönt mot bröstet. Extra bra om bröstvårtorna är såriga och ömmande. Vid stort mjölkläckage används amningsinlägg i bomull tillsammans med de värmande ull/silkeinläggen. 2st (1par).

  Läs mer
 10. Klean Kanteen - rostfri flaska med sportkork, stor
  Klean Kanteen - rostfri flaska med sportkork, stor

  249,00 kr

  186,75 kr

  En hållbar flaska i rostfritt stål med droppfri sportkork i PP-plast och mjukt silikon. Flaskan passar utmärkt att ha med sig för att fylla på med vätska, extra viktigt för den som ammar. Flaskan avger ingen smak (som t ex plast kan göra), innehåller inga giftiga kemikalier och är lätt att göra ren.

  Flaskan passar även till det något äldre skolbarnet som vattenflaska till idrotten eller på utflykter.Flaskan rymmer 532ml.

  I setet ingår: Klean Kanteens klassiska rostfria flaska och sportkork (grön eller svart).

  Läs mer
Fallande ordning