Gravid/Ammande

Produkter 1 till 10 av totalt 14
Fallande ordning
 1. Gravidolja
  Gravidolja
  190,00 kr

  En naturlig, mild olja av bl a solros, shea, jojoba och hjortronfröolja som ger viktig näring och antioxidanter till huden. Smörj in rikligt på den växanade gravidmagen, brösten och låren för att minska bristningar. Glasflaska 100ml

  Läs mer
 2. SMAKPROV: Hallonbladste
  SMAKPROV: Hallonbladste
  0,00 kr

  Njut av en god och avslappnande kopp hallonbladste. Tet är naturligt koffeinfritt och kan med fördel drickas efter graviditeten för att hjälpa livmodern att dra ihop sig. Tepåse. GRATIS SMAKPROV.

  OBS! Undvik hallonbladste under första delen av graviditeten då sammandragningar kan uppstå.

  Läs mer
 3. Koffeinfritt snabbkaffe
  Koffeinfritt snabbkaffe
  95,00 kr

  Vill du gärna dricka kaffe men undvika koffeinet? Prova då Clippers ekologiska och koffeinfria snabbkaffe av 100% Arabicabönor. Kaffet har en naturligt len och fyllig smak. Inga farliga kemikalier har använts för att ta bort koffeinet ur kaffet. Glasburk 100g.

  Läs mer
 4. Bröstvårtsskydd - naturgummi 2-p
  Bröstvårtsskydd - naturgummi 2-p
  75,00 kr

  Bröstvårdsskydd i naturgummi för att skydda känsliga bröstvårtor vid amning. Efter att insidan på bröstvårtsskyddet funktats med lite bröstmjölk eller vatten placeras skyddet över bröstvårtan och hålls på plats med fingrarna. Barnet suger på bröstvårtsskyddet som har tre hål. 2-p (Ett par) 

  Läs mer
 5. "Grön mat för gravida och barnfamiljer"
  "Grön mat för gravida och barnfamiljer"
  149,00 kr

  Vad skall man tänka på om man vill ge sitt lilla barn vegetarisk eller veganmat? Var hittar man järn, protein, vitamin B12 och allt annat som barnet bör få i sig? I den här lilla boken får du lättfattlig information och bra tips om hur du går tillväga. Boken tar även upp hur du som gravid och ammande får i dig näringsriktig vegetarisk mat. I slutet av boken finns recept på grytor, sallader, desserter och en hel del annat gott.

  Läs mer
 6. Amningste - påsar
  Amningste - påsar
  59,00 kr

  Ett örtte för ammande mödrar för att stimulera mjölkproduktionen. Tet kan även minska gaser som transporteras från mamman till barnet och ge upphov till magont. För bästa effekt bör man dricka några koppar/dag. 20 påsar

  Läs mer
 7. Amningsinlägg/Bröstvärmare - tvättbara i ull/silke, runda SMALL 2-p
  Amningsinlägg/Bröstvärmare - tvättbara i ull/silke, runda SMALL 2-p
  110,00 kr

  Slut i lager

  Amningsinlägg/bröstvärmare i lite större modell med ull på ena sidan och silke på den andra. Ullen är värmande och hjälper till att motverka mjölkstockning. Silke känns svalt och skönt mot bröstet. Extra bra om bröstvårtorna är såriga och ömmande. Vid stort mjölkläckage används amningsinlägg i bomull tillsammans med de värmande ull/silkeinläggen. 2st (1par).

  Läs mer
 8. Svart teinfritt te - 40-p
  Svart teinfritt te - 40-p
  75,00 kr

  Ett gott ekologiskt svart te där teinet/koffeinet tagits bort genom en försiktig process utan kemikalier, och som bevarar karaktären och smaken. Innehåller 40 påsar.

  Läs mer
 9. Amningsinlägg/Bröstvärmare - tvättbara i ull/silke, päronformade 2-p
  Amningsinlägg/Bröstvärmare - tvättbara i ull/silke, päronformade 2-p
  179,00 kr

  Extra stora och "päronformade" amningsinlägg/bröstvärmare som täcker mjölkkörtlarna ända in i armhålan. Inläggen har ull på ena sidan och silke på den andra. Ullen är värmande och hjälper till att motverka mjölkstockning. Silket känns svalt mot bröstet, vilket är extra skönt om bröstvårtorna är såriga och ömmande. Vid stort mjölkläckage används amningsinlägg i bomull tillsammans med de värmande ull/silkeinläggen. 2st (1par).

  Läs mer
 10. Amningsinlägg - tvättbara i bomull 6-p
  Amningsinlägg - tvättbara i bomull 6-p
  138,00 kr

  Amningsinlägg i ekologisk bomull som skyddar mot mjölkläckage. Inläggen kan tvättas och användas om och om igen. 6-pack (3par)

  Läs mer
Fallande ordning