Hallonsylt

Hallonsylt

Hallonsylt för alla tillfällen; plättar med grädde och sylt, naturell yoghurt med hallonsylt och flingor, hallongrottor..... Sylten är endast sötad med juice. 290g

45,00 kr

33,75 kr

Ingredienser: Koncentrerad druv- och citronjuice (51%), hallon (48%), fruktpektin, surhetsreglerandemedel: kalciumcitrat. Totalt 99% ekologiskt.

Produktetiketter

Använd mellanslag för att separera etiketter. Använd apostrofer (') för fraser.