Lite av varje

BUTIKEN UPPHÖR. PASSA PÅ ATT HANDLA NU!
Inget öppet köp på nedsatta varor.

Produkter 1 till 10 av totalt 13
Fallande ordning
 1. Köksredskap i bambu, barn 5-p
  Köksredskap i bambu, barn 5-p

  179,00 kr

  134,25 kr

  Ekologiska köksredskap i bambu i något mindre modell som passar barn som gärna rör i grytorna. Självklart passar de lika bra för lek som för riktig matlagning/bakning (och till vuxna...). Förpackningen innehåller 5 olika redskap, 23 cm långa.

  Läs mer
 2. Leksaksrengöring
  Leksaksrengöring

  99,00 kr

  74,25 kr

  Slut i lager

  Ekologiskt rengöringsspray speciellt utformad för rengöring av leksaker, skötplats och andra platser där barnen vistas. Hygieniskt och effektivt bakteriedödande tack vare extrakt från bl a bergamott och grapefrukt. Spraya, vänta 30sek och torka sedan av. Tar död på 99,9% av alla bakterier som finns i ett hushåll. 500ml

  Läs mer
 3. HEVEA Badleksaker i naturgummi 3-p
  HEVEA Badleksaker i naturgummi 3-p

  299,00 kr

  224,25 kr

  Giftfria badleksaker av 100% naturgummi - en anka, en groda och en fisk! Leksakerna är mjuka och passar även de allra minsta - både i badet och att tugga på. Djuren har inga hål under där bakterier kan komma in och frodas. Förpackad i en fin miljövänlig kartong. 3-p

  Läs mer
 4. Matväska/skötväska - "frukt", stor
  Matväska/skötväska - "frukt", stor

  219,00 kr

  164,25 kr

  Väska i ekologisk bomull med vattenavvisande insida, dragkedja, tryckknapp och innerficka. Väskan används som skötväska, necessär eller för dagens måltider ute på språng. I väskan får lätt plats både lunch, mellanmål, bestick och haklapp, som finns med samma mönster.

  Läs mer
 5. Påsklämma, liten
  Påsklämma, liten

  2,00 kr

  1,00 kr

  Små påsklämmor som kan användas att försluta de flesta påsar. Säljs styckvis. Välj färg.

  Läs mer
 6. HEVEA Leksak i naturgummi - stjärnboll
  HEVEA Leksak i naturgummi - stjärnboll

  225,00 kr

  168,75 kr

  Giftfri greppvänlig boll av 100% naturgummi. Bollen har ett fint stjärnmönster och tål att lekas och tuggas på både i badet och på land. Bollen kan även användas med en liten glasnappflaska och fungerar då som stötskydd för flaskan och hjälpgrepp för barnet. Förpackad i en fin miljövänlig kartong.

  Läs mer
 7. HEVEA Badleksak naturgummi - groda
  HEVEA Badleksak naturgummi - groda

  145,00 kr

  108,75 kr

  Giftfri badgroda av 100% naturgummi. Grodan är mjuk och passar både i badet och att tugga på. Den har inga hål under där bakterier kan komma in och frodas. Förpackad i en fin miljövänlig kartong.

  Läs mer
 8. HEVEA Badleksak naturgummi - fisk
  HEVEA Badleksak naturgummi - fisk

  145,00 kr

  108,75 kr

  Giftfri badfisk av 100% naturgummi. Fisken är mjuk och passar både i badet och att tugga på. Den har inga hål under där bakterier kan komma in och frodas. Förpackad i en fin miljövänlig kartong.

  Läs mer
 9. HEVEA Badleksak naturgummi - anka
  HEVEA Badleksak naturgummi - anka

  145,00 kr

  108,75 kr

  Giftfri badanka av 100% naturgummi. Ankan är mjuk och passar både i badet och att tugga på. Badankan har inga hål under där bakterier kan komma in och frodas. Förpackad i en fin miljövänlig kartong.

  Läs mer
 10. "Isglasspåsar" för påfyllning 20-p
  "Isglasspåsar" för påfyllning 20-p

  110,00 kr

  82,50 kr

  Smarta påfyllningsbara påsar för att göra egen isglass. Fyll isglasspåsarna med fruktpuré eller juice, stäng zipöppningen och lägg i frysen. När isglassen är fryst kan den försiktigt tryckas upp och ätas. Variera glassarna genom att blanda olika frukter, grönsaker, bär och yoghurt.

  Isglasspåsarna är från början sterila och kan användas direkt. Diska och återanvänd eller återvinn i plastinsamlingen. För att underlätta påfyllningen så medföljer en hopfållbar tratt i silikon. 60ml x 20 st.

  TIPS: När man är lite sjuk brukar det kännas bättre att suga på något kallt och gott.

  Läs mer
Fallande ordning