Lite av varje

Produkter 1 till 10 av totalt 14
Fallande ordning
 1. Köksredskap i bambu, barn 5-p
  Köksredskap i bambu, barn 5-p
  179,00 kr

  Ekologiska köksredskap i bambu i något mindre modell som passar barn som gärna rör i grytorna. Självklart passar de lika bra för lek som för riktig matlagning/bakning (och till vuxna...). Förpackningen innehåller 5 olika redskap, 23 cm långa.

  Läs mer
 2. Golvskydd
  Golvskydd
  265,00 kr

  Golvskydd i halvtransparent plast. Passar lika bra under matstolen som i hallen för att skydda golvet mot smuts, vatten och slask.

  Läs mer
 3. Leksaksrengöring
  Leksaksrengöring
  99,00 kr

  Ekologiskt rengöringsspray speciellt utformad för rengöring av leksaker, skötplats och andra platser där barnen vistas. Hygieniskt och effektivt bakteriedödande tack vare extrakt från bl a bergamott och grapefrukt. Spraya, vänta 30sek och torka sedan av. Tar död på 99,9% av alla bakterier som finns i ett hushåll. 500ml

  Läs mer
 4. HEVEA Badleksaker i naturgummi 3-p
  HEVEA Badleksaker i naturgummi 3-p
  299,00 kr

  Giftfria badleksaker av 100% naturgummi - en anka, en groda och en fisk! Leksakerna är mjuka och passar även de allra minsta - både i badet och att tugga på. Djuren har inga hål under där bakterier kan komma in och frodas. Förpackad i en fin miljövänlig kartong. 3-p

  Läs mer
 5. Matväska/skötväska - "frukt", stor
  Matväska/skötväska - "frukt", stor
  219,00 kr

  Väska i ekologisk bomull med vattenavvisande insida, dragkedja, tryckknapp och innerficka. Väskan används som skötväska, necessär eller för dagens måltider ute på språng. I väskan får lätt plats både lunch, mellanmål, bestick och haklapp, som finns med samma mönster.

  Läs mer
 6. Påsklämma, liten
  Påsklämma, liten

  Små påsklämmor som kan användas att försluta de flesta påsar. Säljs styckvis. Välj färg.

  Läs mer
 7. HEVEA Leksak i naturgummi - stjärnboll
  HEVEA Leksak i naturgummi - stjärnboll
  225,00 kr

  Giftfri greppvänlig boll av 100% naturgummi. Bollen har ett fint stjärnmönster och tål att lekas och tuggas på både i badet och på land. Bollen kan även användas med en liten glasnappflaska och fungerar då som stötskydd för flaskan och hjälpgrepp för barnet. Förpackad i en fin miljövänlig kartong.

  Läs mer
 8. HEVEA Badleksak naturgummi - groda
  HEVEA Badleksak naturgummi - groda
  145,00 kr

  Giftfri badgroda av 100% naturgummi. Grodan är mjuk och passar både i badet och att tugga på. Den har inga hål under där bakterier kan komma in och frodas. Förpackad i en fin miljövänlig kartong.

  Läs mer
 9. HEVEA Badleksak naturgummi - fisk
  HEVEA Badleksak naturgummi - fisk
  145,00 kr

  Giftfri badfisk av 100% naturgummi. Fisken är mjuk och passar både i badet och att tugga på. Den har inga hål under där bakterier kan komma in och frodas. Förpackad i en fin miljövänlig kartong.

  Läs mer
 10. HEVEA Badleksak naturgummi - anka
  HEVEA Badleksak naturgummi - anka
  145,00 kr

  Giftfri badanka av 100% naturgummi. Ankan är mjuk och passar både i badet och att tugga på. Badankan har inga hål under där bakterier kan komma in och frodas. Förpackad i en fin miljövänlig kartong.

  Läs mer
Fallande ordning