Laga själv

Produkter 1 till 10 av totalt 20
Fallande ordning
 1. "Josses barnmat"
  "Josses barnmat"
  295,00 kr

  Josefine Haamer von Hofsten delar med sig av sin gedigna erfarenhet av att laga mat till små barn. Goda och enkla recept samsas med smarta tips som förenklar för dig och barnet. Vad är bra att börja med? När är lämpligt att börja med smakportioner? Matvägrare? Magkrångel? Flera recept kan lagas till hela familjen genom att gör mindre förändringar vid tillagningen.

  Läs mer
 2. Pasta - Scooby-Doo
  Pasta - Scooby-Doo
  35,00 kr

  Scooby-Doo, Shaggy, spöken, mysteriebilen och andra figurer av italiensk durumvettepasta. Ett klar favorit bland både barn och vuxna. 250g

  Läs mer
 3. "Vegetarisk Barnmat - från bröst till bord"
  "Vegetarisk Barnmat - från bröst till bord"
  215,00 kr

  En bok för dig som vill laga vegetarisk mat till dina barn. Den innehåller både recept för barn under de första åren och information om hur man kan förhålla sig kring mat, näring och utveckling ur en antroposofisk synvinkel. Boken tar även upp graviditet och amning.

  Läs mer
 4. Vegetarisk buljong med mycket låg salthalt - tärningar
  Vegetarisk buljong med mycket låg salthalt - tärningar
  38,00 kr

  Vegetarisk buljong med mycket låg salthalt och utan smakförstärkaren glutamat och artificiella smak- och färgämnen. Används som smaksättare vid matlagning. 66g (6x11g)

  Läs mer
 5. Äppelmos - osötad
  Äppelmos - osötad
  39,00 kr

  Helt osötat mos av ekologiska äpplen. Kan användas av hela familjen, t ex på gröten, med skorpor och mjölk, i bakverk eller som den är till dessert/mellanmål. 700g glasburk.

  OBS: Moset innehåller inget konserveringsmedel eller socker och skall därför behandlas som en färskvara efter öppnandet. Kan frysas vid behov.

  Läs mer
 6. Babypasta - minisnäckor
  Babypasta - minisnäckor
  35,00 kr

  Små pastasnäckor av ekologiskt durumvete. Passar små och stora barn. Koka pastan och ät med valfri sås. Passar även utmärkt att ha i soppa. Tidigast från 7 mån. 250g

  Läs mer
 7. Minipasta - bokstäver och siffror "Alfabeto"
  Minipasta - bokstäver och siffror "Alfabeto"
  35,00 kr

  Rolig pasta i form av bokstäver och siffror. Pastan är i ministorlek och passar bra till små barn eller i soppan. 500g

  Läs mer
 8. Kokosolja
  Kokosolja
  59,00 kr

  Ren kallpressad kokosolja för matlagning, stekning, bakning, blandas i smoothies mm. Kokosoljan har en mycket mild kokosmak och innehåller bra fettsyror, mineraler och vitaminer. Kokosolja kan även användas att smörja in på torr hud. Glasburk 220ml  

  Läs mer
 9. Kycklingbuljong med mycket låg salthalt - tärningar
  Kycklingbuljong med mycket låg salthalt - tärningar
  35,00 kr

  Kycklingbuljong med mycket låg salthalt och utan smakförstärkaren glutamat och artificiella smak- och färgämnen. Används som smaksättare vid matlagning. 48g (6x8g)

  Läs mer
 10. Ekologisk ketchup
  Ekologisk ketchup
  68,00 kr

  Ekologisk ketchup sötad med rissirap istället för socker. Ketchupen har god tomatsmak, sötma och viss sälta och innehåller inga konserveringsmedel. Plastflaskan är fri från BPA och ftalater. 560g

  Läs mer
Fallande ordning