Laga själv

Produkter 1 till 10 av totalt 16
Fallande ordning
 1. Äppelmos - osötad
  Äppelmos - osötad

  39,00 kr

  29,25 kr

  Helt osötat mos av ekologiska äpplen. Kan användas av hela familjen, t ex på gröten, med skorpor och mjölk, i bakverk eller som den är till dessert/mellanmål. 700g glasburk.

  OBS: Moset innehåller inget konserveringsmedel eller socker och skall därför behandlas som en färskvara efter öppnandet. Kan frysas vid behov.

  Läs mer
 2. "Vegetarisk Barnmat - från bröst till bord"
  "Vegetarisk Barnmat - från bröst till bord"

  215,00 kr

  161,25 kr

  En bok för dig som vill laga vegetarisk mat till dina barn. Den innehåller både recept för barn under de första åren och information om hur man kan förhålla sig kring mat, näring och utveckling ur en antroposofisk synvinkel. Boken tar även upp graviditet och amning.

  Läs mer
 3. Vegetarisk buljong med mycket låg salthalt - tärningar
  Vegetarisk buljong med mycket låg salthalt - tärningar

  38,00 kr

  28,50 kr

  Vegetarisk buljong med mycket låg salthalt och utan smakförstärkaren glutamat och artificiella smak- och färgämnen. Används som smaksättare vid matlagning. 66g (6x11g)

  Läs mer
 4. Babypasta - minisnäckor
  Babypasta - minisnäckor

  35,00 kr

  26,25 kr

  Små pastasnäckor av ekologiskt durumvete. Passar små och stora barn. Koka pastan och ät med valfri sås. Passar även utmärkt att ha i soppa. Tidigast från 7 mån. 250g

  Läs mer
 5. Kycklingbuljong med mycket låg salthalt - tärningar
  Kycklingbuljong med mycket låg salthalt - tärningar

  35,00 kr

  26,25 kr

  Kycklingbuljong med mycket låg salthalt och utan smakförstärkaren glutamat och artificiella smak- och färgämnen. Används som smaksättare vid matlagning. 48g (6x8g)

  Läs mer
 6. Köttbuljong med mycket låg salthalt - tärningar
  Köttbuljong med mycket låg salthalt - tärningar

  35,00 kr

  26,25 kr

  Köttbuljong med mycket låg salthalt och utan smakförstärkaren glutamat och artificiella smak- och färgämnen. Används som smaksättare vid matlagning. 48g (6x8g)

  Läs mer
 7. Barnmatsolja
  Barnmatsolja

  89,00 kr

  66,75 kr

  En ekologisk oljeblandning av raps- och solrosolja, som ger en väl avvägning mellan de essentiella fettsyrorna omega-3 och omega-6, samt hampafröolja som ger den ovanliga fettsyran gammalinolen som bl a finns i bröstmjölk. Gammalinolensyran har en extra positiv effekt på eksem.
  Blanda 1-2 tsk av barnmatsoljan i gröten, måltiderna och fruktmålen för att öka tillgängligheten av fettlösliga vitaminer, höja energivärdet samt öka de essentiella fettsyrorna i kosten. Detta är extra viktigt vid mjölkfria måltider. 250ml glasflaska.

  Läs mer
 8. Ekologisk barntomatsås
  Ekologisk barntomatsås

  49,00 kr

  36,75 kr

  Ekologisk tomatsås som milt smaksatts med bl a oregano och äppeljuice. Såsen passar bra som pastasås men kan användas till det mesta t ex korv, quinoa eller som grund i en klassisk köttfärssås. Kan även användas kall. Förvara burken i kylen efter öppnandet. 340ml

  Läs mer
 9. Ekologisk ketchup
  Ekologisk ketchup

  68,00 kr

  51,00 kr

  Ekologisk ketchup sötad med rissirap istället för socker. Ketchupen har god tomatsmak, sötma och viss sälta och innehåller inga konserveringsmedel. Plastflaskan är fri från BPA och ftalater. 560g

  Läs mer
 10. Kokosolja
  Kokosolja

  59,00 kr

  44,25 kr

  Ren kallpressad kokosolja för matlagning, stekning, bakning, blandas i smoothies mm. Kokosoljan har en mycket mild kokosmak och innehåller bra fettsyror, mineraler och vitaminer. Kokosolja kan även användas att smörja in på torr hud. Glasburk 220ml  

  Läs mer
Fallande ordning