Burkar, lådor & termos

Produkter 1 till 10 av totalt 13
Fallande ordning
 1. Klean Kanteen - rostfri termos
  Klean Kanteen - rostfri termos

  339,00 kr

  237,30 kr

  Klean Kanteens termos är helt i rostfritt stål och korken har en rostfri insida och PP-plast på utsidan. DVS ingen plast kommer i kontakt med innehållet. Termosen har en vid öppning och fungerar därför även att ätas ur. Håller värmen 6 timmar och kyla 24 timmar i rumstemperatur. 355ml (12oz)

  Som tillbehör finns drickkork (cafékork) för vuxna eller äldre barn.

  Läs mer
 2. "Klämpåsar" för påfyllning 20-p
  "Klämpåsar" för påfyllning 20-p

  189,00 kr

  132,30 kr

  Smarta "klämpåsar" som kan fyllas med egen barnmat eller smoothies. Matpåsen har en zipförslutning i ena änden och en pip med kork på ena sidan. Barnet kan suga i sig direkt från pipen eller matas med sked, t ex med den specialdesignade "klämpåseskeden" som fästes direkt i påsen (säljs separat). Klämpåsarna är steriliserade och kan användas direkt. Klarar frys och mikrovågsugn, kan diskas och återanvändas eller återvinns i plastinsamlingen. 150ml x 20 st. 

  OBS! Tänk på att påsen har en mycket liten kork som alltid skall hållas borta från små barn pga kvävningsrisken. (De flesta stora korkar till färdiga "klämmisar" t ex Ella´s Kitchen kan användas.) Kontrollera också alltid påsen innan den ges till barnet så att den inte är skadad, framförallt när påsen återanvänds.

  Läs mer
 3. Rostfri matlåda
  Rostfri matlåda

  195,00 kr

  136,50 kr

  Rostfri rektangulär matlåda med lock i matgodkänd plast. Lådan är är läcksäker och passar utmärkt till picknicklunchen eller till förvaring av matrester. Kommer med lock i färgen "saffran".

  Läs mer
 4. Klean Kanteen - rostfri mattermos, liten
  Klean Kanteen - rostfri mattermos, liten

  399,00 kr

  279,30 kr

  Klean Kanteens stilrena mattermos helt i rostfritt stål med en silikonring i locket för att vara helt tät. Använd mattermosen både till varm och kall mat. Termosen håller maten varm upp till 3 timmar, för bästa resultat kan du förvärma termosen med kokande vatten, och kall mat upp till 5 timmar. 236ml (8oz).

  Läs mer
 5. Klean Kanteen - rostfri mattermos, stor
  Klean Kanteen - rostfri mattermos, stor

  449,00 kr

  314,30 kr

  Klean Kanteens stilrena mattermos helt i rostfritt stål med en silikonring i locket för att vara helt tät. Använd mattermosen både till varm och kall mat. Termosen håller maten varm minst 3 timmar och kall minst 5 timmar, beroende på yttertemperatur. För bästa resultat bör du förvärma termosen med kokande vatten alternativt kyla ner termosen innan du fyller den.  473ml (16oz)

  Läs mer
 6. Klean Kanteen - rostfri termosflaska med skruvkork, liten
  Klean Kanteen - rostfri termosflaska med skruvkork, liten

  369,00 kr

  258,30 kr

  Termosflaska "klassisk" i rostfritt stål med skruvkork. Flaskan avger ingen smak, innehåller inga giftiga kemikalier och är lätt att göra ren. Håller värmen ca 12 timmar och kyla ca 24 timmar i rumstemperatur. För bästa resultat bör flaskan förvärmas med kokande vatten eller kylas en stund i kylen. Kan kompletteras med sportkork, drickpip och andra korkar. 355ml (12oz)

  Läs mer
 7. Klean Kanteen - rostfri rund matlåda, liten
  Klean Kanteen - rostfri rund matlåda, liten

  249,00 kr

  174,30 kr

  Klean Kanteens mindre matlåda helt i rostfritt stål med en silikonring i locket för att vara helt tät. Använd matlådan till snacks, frukt, grönsaker eller vad du är sugen på. 236ml (8oz).

  Läs mer
 8. Matlåda i rostfritt, stor (LunchBots)
  Matlåda i rostfritt, stor (LunchBots)

  289,00 kr

  202,30 kr

  Stor matlåda i 100% rostfritt stål. Används för all typ av "torr mat" för att ta med och förvaring i kyl och frys. 960ml (32 fl oz)

  Läs mer
 9. Matlåda i rostfritt (LunchBots)
  Matlåda i rostfritt (LunchBots)

  229,00 kr

  160,30 kr

  Matlåda i 100% rostfritt stål. Används för all typ av "torr mat" för att ta med och förvaring i kyl och frys. 600ml (20 fl oz)

  Läs mer
 10. "Isglasspåsar" för påfyllning 20-p
  "Isglasspåsar" för påfyllning 20-p

  110,00 kr

  77,00 kr

  Smarta påfyllningsbara påsar för att göra egen isglass. Fyll isglasspåsarna med fruktpuré eller juice, stäng zipöppningen och lägg i frysen. När isglassen är fryst kan den försiktigt tryckas upp och ätas. Variera glassarna genom att blanda olika frukter, grönsaker, bär och yoghurt.

  Isglasspåsarna är från början sterila och kan användas direkt. Diska och återanvänd eller återvinn i plastinsamlingen. För att underlätta påfyllningen så medföljer en hopfållbar tratt i silikon. 60ml x 20 st.

  TIPS: När man är lite sjuk brukar det kännas bättre att suga på något kallt och gott.

  Läs mer
Fallande ordning