Burkar, lådor & termos

Produkter 1 till 10 av totalt 16
Fallande ordning
 1. Klean Kanteen - rostfri termos
  Klean Kanteen - rostfri termos
  339,00 kr

  Klean Kanteens termos är helt i rostfritt stål och korken har en rostfri insida och PP-plast på utsidan. DVS ingen plast kommer i kontakt med innehållet. Termosen har en vid öppning och fungerar därför även att ätas ur. Håller värmen 6 timmar och kyla 24 timmar i rumstemperatur. 355ml (12oz)

  Som tillbehör finns drickkork (cafékork) för vuxna eller äldre barn.

  Läs mer
 2. Klean Kanteen - rostfri termosflaska med skruvkork, liten
  Klean Kanteen - rostfri termosflaska med skruvkork, liten
  369,00 kr

  Termosflaska "klassisk" i rostfritt stål med skruvkork. Flaskan avger ingen smak, innehåller inga giftiga kemikalier och är lätt att göra ren. Håller värmen ca 12 timmar och kyla ca 24 timmar i rumstemperatur. För bästa resultat bör flaskan förvärmas med kokande vatten eller kylas en stund i kylen. Kan kompletteras med sportkork, drickpip och andra korkar. 355ml (12oz)

  Läs mer
 3. Klean Kanteen - rostfri mattermos, stor
  Klean Kanteen - rostfri mattermos, stor
  449,00 kr

  Klean Kanteens stilrena mattermos helt i rostfritt stål med en silikonring i locket för att vara helt tät. Använd mattermosen både till varm och kall mat. Termosen håller maten varm minst 3 timmar och kall minst 5 timmar, beroende på yttertemperatur. För bästa resultat bör du förvärma termosen med kokande vatten alternativt kyla ner termosen innan du fyller den.  473ml (16oz)

  Läs mer
 4. Klean Kanteen - rostfri mattermos, liten
  Klean Kanteen - rostfri mattermos, liten
  399,00 kr

  Klean Kanteens stilrena mattermos helt i rostfritt stål med en silikonring i locket för att vara helt tät. Använd mattermosen både till varm och kall mat. Termosen håller maten varm upp till 3 timmar, för bästa resultat kan du förvärma termosen med kokande vatten, och kall mat upp till 5 timmar. 236ml (8oz).

  Läs mer
 5. Rostfri matlåda
  Rostfri matlåda
  195,00 kr

  Rostfri rektangulär matlåda med lock i matgodkänd plast. Lådan är är läcksäker och passar utmärkt till picknicklunchen eller till förvaring av matrester. Kommer med lock i färgen "saffran".

  Läs mer
 6. "Klämpåsar" för påfyllning 20-p
  "Klämpåsar" för påfyllning 20-p
  189,00 kr

  Smarta "klämpåsar" som kan fyllas med egen barnmat eller smoothies. Matpåsen har en zipförslutning i ena änden och en pip med kork på ena sidan. Barnet kan suga i sig direkt från pipen eller matas med sked, t ex med den specialdesignade "klämpåseskeden" som fästes direkt i påsen (säljs separat). Klämpåsarna är steriliserade och kan användas direkt. Klarar frys och mikrovågsugn, kan diskas och återanvändas eller återvinns i plastinsamlingen. 150ml x 20 st. 

  OBS! Tänk på att påsen har en mycket liten kork som alltid skall hållas borta från små barn pga kvävningsrisken. (De flesta stora korkar till färdiga "klämmisar" t ex Ella´s Kitchen kan användas.) Kontrollera också alltid påsen innan den ges till barnet så att den inte är skadad, framförallt när påsen återanvänds.

  Läs mer
 7. Matlåda i rostfritt, stor (LunchBots)
  Matlåda i rostfritt, stor (LunchBots)
  289,00 kr

  Stor matlåda i 100% rostfritt stål. Används för all typ av "torr mat" för att ta med och förvaring i kyl och frys. 960ml (32 fl oz)

  Läs mer
 8. Matlåda i rostfritt (LunchBots)
  Matlåda i rostfritt (LunchBots)
  229,00 kr

  Matlåda i 100% rostfritt stål. Används för all typ av "torr mat" för att ta med och förvaring i kyl och frys. 600ml (20 fl oz)

  Läs mer
 9. Rostfri rund burk, mellan
  Rostfri rund burk, mellan
  95,00 kr

  Slut i lager

  Rostfri rund burk med lock i matgodkänd plast. Burken är läcksäker och passar utmärkt på utflykten eller som förvaring. Välj färg.  

  Läs mer
 10. Klean Kanteen - rostfri rund matlåda, liten
  Klean Kanteen - rostfri rund matlåda, liten
  249,00 kr

  Klean Kanteens mindre matlåda helt i rostfritt stål med en silikonring i locket för att vara helt tät. Använd matlådan till snacks, frukt, grönsaker eller vad du är sugen på. 236ml (8oz).

  Läs mer
Fallande ordning