Dregelhaklappar/dregelscarfs

7 artiklar
Fallande ordning
 1. Dregelhaklappar 3-p - "roses"
  Dregelhaklappar 3-p - "roses"

  125,00 kr

  93,75 kr

  Små söta haklappar i ekologisk bomullsfrotté som passar bra till små dreglande och kräkande barn. Haklappen har kantband i olika färger - rosa, cerise och gul - och knyts i nacken. Passar bra med "roses" tvättlappar. 3st/fpk.

  Läs mer
 2. Dregelhaklappar 3-p - "ocean"
  Dregelhaklappar 3-p - "ocean"

  125,00 kr

  93,75 kr

  Små söta haklappar i ekologisk bomullsfrotté som passar bra till små dreglande och kräkande barn. Haklappen har kantband i olika färger - grön, blå, turkos och knyts i nacken. Passar bra med "ocean" tvättlappar. 3st/fpk.

  Läs mer
 3. Scarf/dregelhaklapp - Spets
  Scarf/dregelhaklapp - Spets

  110,00 kr

  82,50 kr

  Söt helvit dregelscarf med spets av ekologisk bomull och varm fleece. Scarfen knäpps i nacken med tryckknappar och kan regleras i 2 lägen.  

  Läs mer
 4. Scarf/dregelhaklapp - Woodland
  Scarf/dregelhaklapp - Woodland

  79,00 kr

  59,25 kr

  Söt dregelscarf i ekologisk bomull och varm fleece med inspiration från fablerans värld - träd, svampar, igelkottar, rävar... Scarfen knäpps i nacken med tryckknappar och kan regleras i 2 lägen. 

  Läs mer
 5. Scarf/dregelhaklapp - Zoo
  Scarf/dregelhaklapp - Zoo

  79,00 kr

  59,25 kr

  Rolig dregelscarf i ekologisk bomull och varm fleece med mönster av olika vilda djur, t ex elefant, lejon och krokodil. Scarfen knäpps i nacken med tryckknappar och kan regleras i 2 lägen. 

  Läs mer
 6. Scarf/dregelhaklapp - Snowland
  Scarf/dregelhaklapp - Snowland

  79,00 kr

  59,25 kr

  Söt dregelscarf i ekologisk bomull och varm fleece. Scarfen har ett svalt mönster med bl a söta sälar, valrossar och igloos. Knäpps i nacken med tryckknappar och kan regleras i 2 lägen. 

  Läs mer
 7. Scarf/dregelhaklapp - Green Monkey
  Scarf/dregelhaklapp - Green Monkey

  79,00 kr

  59,25 kr

  Söt dregelscarf i ekologisk bomull och varm fleece. Scarfen är djungelgrön och har mönster med busiga apor och bananer. Knäpps i nacken med tryckknappar och kan regleras i 2 lägen. 

  Läs mer
Fallande ordning