Nappflaskor & flaskor

Produkter 1 till 10 av totalt 12
Fallande ordning
 1. Klean Kanteen - rostfri nappflaska med dinapp i silikon, stor
  Klean Kanteen - rostfri nappflaska med dinapp i silikon, stor
  275,00 kr

  En hållbar och stilren nappflaska i rostfritt stål med dinapp i silikon. Flaskan är extra bred och är timglasformad för bästa grepp. Nappflaskan rymmer 267ml (9oz)) och har gradering på in- och utsidan. Dinappen har två hål - medelsnabbt flöde - som passar bröstmjölk, mjölkersättning, vatten och tunnare välling, för barn 6 mån och uppåt.

  I nappflaskan ingår: Rostfri flaska 267ml, grön ring, dinapp med två hål, skyddslock.  

  Dinappar med långssammare och snabbare flöde samt ögelkork (samma som till Klean Kanteens termos) finns att köpa till. Nappflaskan finns även i mindre modell. 

  Läs mer
 2. Klean Kanteen - rostfri nappflaska med dinapp i silikon, liten
  Klean Kanteen - rostfri nappflaska med dinapp i silikon, liten
  255,00 kr

  En hållbar och stilren nappflaska i rostfritt stål med dinapp i silikon. Flaskan är extra bred och är timglasformad för bästa grepp. Nappflaskan rymmer 148ml (5oz)) och har gradering på in- och utsidan. Dinappen har ett hål - långsamt flöde - som passar till lättflytande drycker så som bröstmjölk, mjölkersättning och vatten. 

  I nappflaskan ingår: Rostfri flaska 148ml, grön ring, dinapp med litet hål, skyddslock.  

  Dinappar med större hål och ögelkork (samma som till Klean Kanteens termos) finns att köpa till. Nappflaskan finns även i större modell.

  Läs mer
 3. Klean Kanteen - rostfri termosflaska med skruvkork, liten
  Klean Kanteen - rostfri termosflaska med skruvkork, liten
  369,00 kr

  Termosflaska "klassisk" i rostfritt stål med skruvkork. Flaskan avger ingen smak, innehåller inga giftiga kemikalier och är lätt att göra ren. Håller värmen ca 12 timmar och kyla ca 24 timmar i rumstemperatur. För bästa resultat bör flaskan förvärmas med kokande vatten eller kylas en stund i kylen. Kan kompletteras med sportkork, drickpip och andra korkar. 355ml (12oz)

  Läs mer
 4. Pipmugg i rostfritt stål, rosa
  Pipmugg i rostfritt stål, rosa
  260,00 kr

  Pipmugg i rostfritt stål med handtag och drickpip i silikon. Muggen har dubbel vägg och håller därför värme och kyla längre än en vanlig flaska. Kan även användas med NUK dinappar, drickpipar wide-neck och sportkorkar. 125ml

  Läs mer
 5. Pipmugg i rostfritt stål, blå
  Pipmugg i rostfritt stål, blå
  260,00 kr

  Pipmugg i rostfritt stål med handtag och drickpip i silikon. Muggen har dubbel vägg och håller därför värme och kyla längre än en vanlig flaska. Kan även användas med NUK dinappar, drickpipar wide-neck och sportkorkar. 125ml

  Läs mer
 6. Stor glasflaska med silikonskydd
  Stor glasflaska med silikonskydd
  199,00 kr

  En snygg flaska i glas med greppvänligt silikonskydd och kork i PP-plast och silikon. Kommer i flera färger. 591ml (20 fl oz)

  Läs mer
 7. Stor glasnappflaska NUK "wide-neck" med dinapp i naturgummi
  Stor glasnappflaska NUK "wide-neck" med dinapp i naturgummi
  135,00 kr

  Slut i lager

  En stor glasnappflaska i "wide-neck" (bred modell) med fint mönster. Den anatomiska dinappen är i naturgummi och speciellt gjord för att minska risken för kolik och har ett litet/mellanstort hål. 240ml.

  Nappflaskorna kommer i osorterade färger och vi skickar den vi har hemma. Kontakta oss om du har speciella önskemål om färg.

  Läs mer
 8. Liten glasnappflaska NUK "wide-neck" med dinapp i naturgummi
  Liten glasnappflaska NUK "wide-neck" med dinapp i naturgummi
  125,00 kr

  En liten glasnappflaska i "wide-neck" (bred modell) med fint mönster. Den anatomiska dinappen är i naturgummi och speciellt gjord för att minska risken för kolik och har ett litet/mellanstort hål. 120ml.

  Nappflaskorna kommer i osorterade färger och vi skickar den vi har hemma. Kontakta oss om du har speciella önskemål om färg.

  Läs mer
 9. Klean Kanteen - rostfri flaska med sportkork, stor
  Klean Kanteen - rostfri flaska med sportkork, stor
  249,00 kr

  En hållbar flaska i rostfritt stål med droppfri sportkork i PP-plast och mjukt silikon. Flaskan passar utmärkt att ha med sig för att fylla på med vätska, extra viktigt för den som ammar. Flaskan avger ingen smak (som t ex plast kan göra), innehåller inga giftiga kemikalier och är lätt att göra ren.

  Flaskan passar även till det något äldre skolbarnet som vattenflaska till idrotten eller på utflykter.Flaskan rymmer 532ml.

  I setet ingår: Klean Kanteens klassiska rostfria flaska och sportkork (grön eller svart).

  Läs mer
 10. klean kanteen med dinapp av naturgummi
  Klean Kanteen - rostfri flaska "klassisk" med dinapp i silikon
  290,00 kr

  En hållbar flaska från Klean Kanteen i rostfritt stål med dinapp i silikon. Dinappen kan senare bytas ut/kompletteras med drickpip, sportkork eller skruvkork - flaskan är densamma.

  I setet ingår: Rostfri flaska "klassisk" (355 ml), 2 st dinappar i silikon (välj nedan) och adapter till dinapp.

  OBS! Ej samma mått som Klean Kanteens nappflaskor och termos.

  (På bilden visas dinapp i naturgummi, silikonnapp - se övriga bilder.)

  Läs mer
Fallande ordning