Tillbehör

 1. 1
 2. 2
 3. 3
Produkter 1 till 10 av totalt 25
Fallande ordning
 1. "Klämpåsar" för påfyllning 20-p
  "Klämpåsar" för påfyllning 20-p

  189,00 kr

  141,75 kr

  Smarta "klämpåsar" som kan fyllas med egen barnmat eller smoothies. Matpåsen har en zipförslutning i ena änden och en pip med kork på ena sidan. Barnet kan suga i sig direkt från pipen eller matas med sked, t ex med den specialdesignade "klämpåseskeden" som fästes direkt i påsen (säljs separat). Klämpåsarna är steriliserade och kan användas direkt. Klarar frys och mikrovågsugn, kan diskas och återanvändas eller återvinns i plastinsamlingen. 150ml x 20 st. 

  OBS! Tänk på att påsen har en mycket liten kork som alltid skall hållas borta från små barn pga kvävningsrisken. (De flesta stora korkar till färdiga "klämmisar" t ex Ella´s Kitchen kan användas.) Kontrollera också alltid påsen innan den ges till barnet så att den inte är skadad, framförallt när påsen återanvänds.

  Läs mer
 2. Silikonhandtag till nappflaskor och glas
  Silikonhandtag till nappflaskor och glas

  125,00 kr

  93,75 kr

  Smarta silikonhandtag som kan användas på både nappflaskor i wide-neck (bred) och dricksglas. Dra på handtagen underifrån och flaskan eller glaset blir både lättare för barnet att hålla i och mer skyddat mot stötar. 

  OBS! Flaska/glas ingår ej. Passar ej smala standardflaskor.

  Läs mer
 3. Matväska/skötväska - "frukt", liten
  Matväska/skötväska - "frukt", liten

  189,00 kr

  141,75 kr

  Väska i ekologisk bomull med vattenavvisande insida och kraftig dragkedja. Väskan används som liten skötväska, necessär eller som matväska för dagens lunch eller mellis ute i parken. Haklapp finns med samma mönster.

  Läs mer
 4. Matväska/skötväska - "frukt", stor
  Matväska/skötväska - "frukt", stor

  219,00 kr

  164,25 kr

  Väska i ekologisk bomull med vattenavvisande insida, dragkedja, tryckknapp och innerficka. Väskan används som skötväska, necessär eller för dagens måltider ute på språng. I väskan får lätt plats både lunch, mellanmål, bestick och haklapp, som finns med samma mönster.

  Läs mer
 5. Påsklämma, liten
  Påsklämma, liten

  2,00 kr

  1,00 kr

  Små påsklämmor som kan användas att försluta de flesta påsar. Säljs styckvis. Välj färg.

  Läs mer
 6. Skedar till "klämpåsar" och smoothies 3-p
  Skedar till "klämpåsar" och smoothies 3-p

  95,00 kr

  71,25 kr

  Slut i lager

  Smarta skedar som skruvas fast på "klämpåsarna" om man vill mata med sked. I skeden finns ett litet hål som fyller skeden med mat när man trycker på påsen. Skedarna passar alla kända "matpåsar" på marknaden, t ex Ella´s Kitchen, HiPP, Babybio samt de påfyllningsbara påsarna för egen matlagning. 3-p (röd/grön/lila).

  Läs mer
 7. Kylväska - "robot"
  Kylväska - "robot"

  230,00 kr

  172,50 kr

  Kylväska/lunchväska i ekologisk bomull med vattentät insida. Väskan stängs med stort kardborreband och har en liten ficka på insidan för namn el likn. Lägg eventuellt i kylklamp för längre kylhållning. Finns i olika mönster. 

  Läs mer
 8. "Isglasspåsar" för påfyllning 20-p
  "Isglasspåsar" för påfyllning 20-p

  110,00 kr

  82,50 kr

  Smarta påfyllningsbara påsar för att göra egen isglass. Fyll isglasspåsarna med fruktpuré eller juice, stäng zipöppningen och lägg i frysen. När isglassen är fryst kan den försiktigt tryckas upp och ätas. Variera glassarna genom att blanda olika frukter, grönsaker, bär och yoghurt.

  Isglasspåsarna är från början sterila och kan användas direkt. Diska och återanvänd eller återvinn i plastinsamlingen. För att underlätta påfyllningen så medföljer en hopfållbar tratt i silikon. 60ml x 20 st.

  TIPS: När man är lite sjuk brukar det kännas bättre att suga på något kallt och gott.

  Läs mer
 9. Klean Kanteen - extra skyddslock nappflaska (wide)
  Klean Kanteen - extra skyddslock nappflaska (wide)

  25,00 kr

  18,75 kr

  Extra skyddslock i genomskinlig PP-plast till Klean Kanteens nappflaskor.

  OBS! Flaska ingår ej, endast skyddslock. Passar endast till Klean Kanteens nappflaskor 148ml/267ml, ej deras standardflaskor. (Skyddslocket ingår alltid när du köper Klean Kanteens nappflaskor.)

  Läs mer
 10. Handtag och drickpip till flaskor i "wide-neck"
  Handtag och drickpip till flaskor i "wide-neck"

  69,00 kr

  51,75 kr

  Ett smart set med handtag och drickpip som förvandlar nappflaskan till en pipmugg. Handtagen och drickpipen passar de flesta wide-neckflaskor på marknaden. Handtagen träs över flasköppningen och hålls sedan kvar av ringen som skruvas på över. Drickpipen är i silikon och har "droppfrifunktion" samt lufthål för att minska vacuum. Handtagen sitter olika hårt beroende på vilken flaska som används, sitter mest "stilla" på flaskor med silikonskydd.

  I setet ingår: Greppvänliga vita handtag och drickpip i silikon. OBS! Flaska ingår ej. Passar ej Klean Kanteens nappflaskor och ej smala standardflaskor.

  Läs mer
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Fallande ordning