Persikosylt

Persikosylt

En god sylt av persika som passar till det mesta, innehåller småbitar och är endast sötad med druv- och citronjuice. 290g

45,00 kr

33,75 kr

Ingredienser: Persika (50%), koncentrerad druv-  och citronjuice (49%), fruktpektin, surhetsreglerandemedel: kalciumcitrat. Totalt 99% ekologisk.

Produktetiketter

Använd mellanslag för att separera etiketter. Använd apostrofer (') för fraser.