Hudvård

4 artiklar
Fallande ordning
 1. Babylotion - doftfri
  Babylotion - doftfri
  199,00 kr

  En doftfri lotion som passar alla hudtyper. Även lämplig för känlig hud. En icke-fet lotion som är fri från starka dofter. Kan användas som lotion för babymassage, fuktighetslotion för hela kroppen samt mild rengöringslotion av blöjområdet. Rik på fettsyror från Omega 6. 150 ml.

  Läs mer
 2. Sun stick, SPF 30
  Sun stick, SPF 30
  69,00 kr

  Ekologiskt sun stick med solskyddsfaktor 30 som användas på läppar och andra solutsatta områden såsom näsa, öron och kinder. Innehåller bl a kakaosmör, sheasmör, kokosolja, karnaubavax, granatäpple och havtorn. 4g

  Läs mer
 3. Babysalva - lavendel (vattenfri)
  Babysalva - lavendel (vattenfri)
  179,00 kr

  Slut i lager

  En lugnande och vattenfri salva för torr och känslig hud som behöver ett extra skydd. Salvan kan både användas för att minska röda blöjrumpor och smörjas in på torra fläckar på hela kroppen. Salvan innehåller bl a milt lugnande lavendel och mandelolja. Den är oljig i konsistensen och kan även användas vid minusgrader. 100 ml.

  TIPS: Om salvan känns "grynig" kan man värma upp den genom att gnugga händerna mot varandra. Att salva och händer är lite varma känns också skönare för ett litet barn.
   

  Läs mer
 4. Solskyddskräm för barn SPF 30
  Solskyddskräm för barn SPF 30

  Ekologisk solskyddskräm för barn som passar till känslig hud och är doftfri. Solkrämen är vattenresistent och blockerar både UVA och UVB strålning. Används tidigast från 6 mån. Krämen kan med fördel även användas av vuxna. Innehåller 150 ml.
  OBS! Tänk alltid på att små barn inte bör vistas i solen under längre perioder.

  Läs mer
Fallande ordning