Tandvård

8 artiklar
Fallande ordning
 1. Bitring i naturgummi - panda
  Bitring i naturgummi - panda
  149,00 kr

  En söt liten bitringspanda att tugga och suga på. Bitringen är helt i giftfritt naturgummi och har små räfflor och piggar, vilket är extra skönt när tänderna är på väg och tandköttet är ömt. Förpackad i en fin miljövänlig förpackning.

  Läs mer
 2. Barntandkräm utan fluor - mandarin
  Barntandkräm utan fluor - mandarin
  75,00 kr

  En mild tandkräm för känsliga tänder och tandkött med smak av mandarin med aktiva ingredienser från Aloe Vera, mandarin, apelsin och myrra för att reducera plack och bakterier. Mycket lågt löddrande. Fri från fluor. 50 ml/tub.

  Läs mer
 3. Barntandborste i bambu
  Barntandborste i bambu
  45,00 kr

  Liten barntandborste med skaft i formad bambu och mjuka borststrån i nylon. Bambu är naturligt bakteriedödande och nedbrytbart. Välj färg.

  Läs mer
 4. Barntandkräm utan fluor - jordgubbe
  Barntandkräm utan fluor - jordgubbe
  64,00 kr

  Helt naturlig barntandkräm utan fluor och med smak av jordgubbe. Tandkrämen innehåller inga artificiella sötningsmedel, konserveringsmedel, färgämnen eller smakämnen. 75ml/tub

  Läs mer
 5. Fingertandborste för baby 2-p
  Fingertandborste för baby 2-p
  75,00 kr

  Slut i lager

  Liten smart tandborste i silikon som sätts på den vuxnes finger. Fingertandborsten har två sidor; en med små prickar för mjuk massage av tandköttet, vilket känns extra skönt när tänderna är på väg och tandköttet är ömt och kliar, och en sida med små mjuka borststrån för de första tänderna. 2-p

  Läs mer
 6. Barntandkräm utan fluor - mint
  Barntandkräm utan fluor - mint
  75,00 kr

  En mild tandkräm för känsliga tänder och tandkött med smak av mint med aktiva ingredienser från Aloe Vera, spearmint, pepparmynta och myrra för att reducera plack och bakterier. Mycket lågt löddrande. Fri från fluor. 50 ml/tub.

  Läs mer
 7. Tandkräm med fluor - fänkål
  Tandkräm med fluor - fänkål
  64,00 kr

  Tandkräm för hela familjen utan artificiella sötningsmedel, konserveringsmedel, färgämnen eller smakämnen, bara naturligt innehåll. Tandkrämen har smak av fänkål (som är lite söt) och innehåller fluor. 100ml/tub

  Läs mer
 8. Bitring i naturgummi - sjöstjärna
  Bitring i naturgummi - sjöstjärna
  149,00 kr

  En bitring formad som en sjöstjärna att tugga, suga och leka med. Bitringen är helt i giftfritt naturgummi och har små räfflor och piggar, vilket är extra skönt när tänderna är på väg och tandköttet är ömt. Förpackad i en söt miljövänlig förpackning.

  Läs mer
Fallande ordning