Tandvård

6 artiklar
Fallande ordning
 1. Bitring i naturgummi - panda
  Bitring i naturgummi - panda

  149,00 kr

  104,30 kr

  En söt liten bitringspanda att tugga och suga på. Bitringen är helt i giftfritt naturgummi och har små räfflor och piggar, vilket är extra skönt när tänderna är på väg och tandköttet är ömt. Förpackad i en fin miljövänlig förpackning.

  Läs mer
 2. Barntandkräm utan fluor - mandarin
  Barntandkräm utan fluor - mandarin

  75,00 kr

  52,50 kr

  En mild tandkräm för känsliga tänder och tandkött med smak av mandarin med aktiva ingredienser från Aloe Vera, mandarin, apelsin och myrra för att reducera plack och bakterier. Mycket lågt löddrande. Fri från fluor. 50 ml/tub.

  Läs mer
 3. Barntandborste i bambu
  Barntandborste i bambu

  45,00 kr

  31,50 kr

  Liten barntandborste med skaft i formad bambu och mjuka borststrån i nylon. Bambu är naturligt bakteriedödande och nedbrytbart. Välj färg.

  Läs mer
 4. Barntandkräm utan fluor - jordgubbe
  Barntandkräm utan fluor - jordgubbe

  64,00 kr

  44,80 kr

  Helt naturlig barntandkräm utan fluor och med smak av jordgubbe. Tandkrämen innehåller inga artificiella sötningsmedel, konserveringsmedel, färgämnen eller smakämnen. 75ml/tub

  Läs mer
 5. Barntandkräm utan fluor - mint
  Barntandkräm utan fluor - mint

  75,00 kr

  52,50 kr

  En mild tandkräm för känsliga tänder och tandkött med smak av mint med aktiva ingredienser från Aloe Vera, spearmint, pepparmynta och myrra för att reducera plack och bakterier. Mycket lågt löddrande. Fri från fluor. 50 ml/tub.

  Läs mer
 6. Bitring i naturgummi - sjöstjärna
  Bitring i naturgummi - sjöstjärna

  149,00 kr

  104,30 kr

  En bitring formad som en sjöstjärna att tugga, suga och leka med. Bitringen är helt i giftfritt naturgummi och har små räfflor och piggar, vilket är extra skönt när tänderna är på väg och tandköttet är ömt. Förpackad i en söt miljövänlig förpackning.

  Läs mer
Fallande ordning